lauantai 26. huhtikuuta 2014

Mökin siivous

Aamulla lähdin aikaisin viemään neljän tytön lastia 40 km päähän partiotaitokilpailuihin. Heillä oli edessä 6,5 kilometrin patikointi ja ainakin karjalanpiirakoita piti leipoa jollain rastilla. Nuoria näytti olevan paljon kilpailemassa.

Poikkesin samalla kaupoilla ja Rautiassa oli kevätkekkerit. Siellä tarjoiltiin sopivasti makkaraa ja kahvit. Olikin jo vähän nälkä, kun niin aikaisin oli lähdetty liikenteeseen.

Ostin ensimmäiset orvokit mökille. Rakastan orvokkeja ja niitä pitää olla paljon, erityisesti keltaisia, vaikka ne eivät ihan koko kesää aina kuki. Leikkauksella heinäkuussa saan ne usein kukkimaan syyskuulle asti. Muista kukista en niin välitäkään, vaikka samettiruusuja ja miljoonakelloja mökille istutan.

Jatkoin kaupungista mökille. On se kumma, kuinka jokainen paikka pitää mökissä siivota talven jäljiltä ja hyvin! Olen monta viikkoa aina vähän kerrallaan tehnyt ylämökin siivousta. Tänään imuroin ja pyyhin lattiat. Kun odottelin lattioiden kuivumista, söin myöhäisen lounaan ulkona. Järvi oli tyyni, joutsenet lensivät, valkovuokot kukkivat ja sielu lepäsi! Nukuin työrupeaman jälkeen päiväunet puhtaassa mökissä.

Nyt voisi muuttaa päivänä minä hyvänsä!

Ps. Tämä oli tuhannes blogikirjoitus!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kirjoituksista kiva niitä on ollut lukea.Toinen mokoma lisää.Kiitos.

Jaana kirjoitti...

Kiitos! Kirjoittaminen on mukavaa ja ilo kuulla, että niitä joku myös lukee. Kyllä näitä juttuja varmasti myös jatkossa riittää... ;=)

pappilanmummo kirjoitti...

Sama täällä. Mukavaa lueskella..