sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Puuhapäivä


Sateinen päivä ja flunssa... Mielenkiintoinen tunnelma!

Aamutoimien jälkeen lähdin ostamaan äidille uutta telkkaria rikkimenneen tilalle. Hän on katsellut mökin pienestä TV:stä ohjelmia tämän viikon ja vihjaisi jo isommasta! Sainkin hänelle ihan ok telkkarin ja sisareni mies kävi kokoamassa jalustan ja viritteli kanavat paikalleen. Minä roudasin sillä aikaa vanhan jäteasemalle ja vein samalla muutakin roinaa pois. Kuvittelin, että maksaa jotain, mutta ilmainen keikka oli yllätykseksi.

Kotona pesin iltapäivällä olohuoneen kaksi ikkunaa. Muut pesevät, kun on hyvä ilma, minä silloin, kun ehdin tai tulee inspiraatio. Flunssaisena on olo muutenkin tyhmä, joten siivoushommat sopivat hyvin kuvioon. Nyt on huushollista puolet ikkunoista pesty, toinen puoli odottaa. Jospa ensi viikolla saisi urakan päätökseen.

Kari on flunssaani paossa rivitaloilla, joten viettelen viikonloppua yksikseni. Illalla ryhdyin tekemään kouluhommia. Meillä on otettu sähköinen reissuvihko Wilma käyttöön ja päivittelin sinne kaikki syksyn poissaolot ja myöhästymiset. Tarkkaa puuhaa! Sitten laadin vielä yhden tiedotteen ja jos jaksan, tämän blogipostauksen jälkeen toisen. Helpottaa vähän ensi viikkoa, kun on joitain hommia tehty jo etukäteen.

Kellot on käännetty talviaikaan. Hauskaa, kun tuli tunti lisää vuorokauteen ja ottaisin mielelläni sellaisen aina välillä muulloinkin! Elimistöni on hyvin suurpiirteinen. En huomaa kellojen siirtoa yleensä mitenkään eikä se minua harmita millään lailla. Huvittaa taas lukea yleisönosastoista marinaa, kuten aina tähän aikaan!

Sade ropisee ikkunaan vieläkin...

2 kommenttia:

Tita kirjoitti...

Meillä eilen sadepäivä, mutta olimme Jussin serkun luona syömässä eli ei haitannut. Tänään taas normi aurinkoinen päivä (ja pyykinpesua siis). Ei meikäläistäkään hirveästi se kellon siitäminen häiritse... sama asiahan se on kun tulee Espanjasta Suomeen tai päinvastoin. En tosin siirtänyt kelloja eilen iltasella vaan vasta tänään aamulla aamiaisen jälkeen. Ihan kiva, kun on lisätunti sunnuntaina! Koita nyt parannella se flunssasi!

Jaana kirjoitti...

Kiitos, parantelen. Tänään olikin jo parempi päivä. Yskä kyllä kiusaa, mutta onneksi olen voinut nukkua sen kanssa ihan kohtuullisesti.

Meillä aurinkoa näkyy yhä vähemmän. Tänään taisi yhdessä vaiheessa pilkahtaa. Illalla oli jo viiden jälkeen pimeää...