perjantai 25. lokakuuta 2013

Shoppailemassa


Lähdin tänään puolen päivän jälkeen Tampereelle. Suutarista piti hakea talvikenkä, jonka Kari sinne alkuviikosta Taysin matkallaan vei liimattavaksi. Samoin Respectasta aioin ostaa ranteeseen lepo-ortoosin. Ranne on vaivannut öisin sen jälkeen, kun lainalastan palautin takaisin terveyskeskukseen.

Kengän sain, mutta yölasta piti tilata. Haen sen parin viikon päästä, kun menen Taysin tutkimuksiin. Meiltä ei viitsi alvariinsa isossa kaupungissa ravata, kun matkoissa kuitenkin menee aikaa.

Kävin syömässä Mäkkärissä, johon minulla oli vielä yksi lahjakortti. Karin kanssa sinne ei yleensä mennä, sillä hän inhoaa pikaruokapaikkoja. Viime viikon kulinarististen nautintojen jälkeen minulle hyvin kelpasi yllä kuvattu annos! Naapuripöydässä nuoret miehet vetelivät kolme hampurilaista mieheen ja taisi mennä ranskiksiakin tuplana. Huh!

Kiertelin vähän kaupoissa ja löysin työvaatteiksi kolme puseroa, uuden kenkätelineen naulakon alle ja pyjaman itselleni. Lisäksi hankin yhden joululahjan, mutta en kerro, kenelle!

Joka välissä yskin, niistin ja pärskin. Onneksi ei ole huono olo, mutta kunnon flunssa silti. Sain siirrettyä Taysin tutkimukset kahden viikon päähän. Hyvä, etteivät menneet joulukuulle asti, kuten ensin pelkäsin. Saisi vihdoin toukokuussa aloitetun prosessin johonkin päätökseen!

4 kommenttia:

Tita kirjoitti...

Välillä on ihan kiva käydä Mäkkärissä. Mun lemppari on kalahampurilainen. Tykästyin siihen jo vuonna 1982 Saksassa...sitä ei ensi alkuun saanut Suomessa, kun eka Mäkkäri avattiin Tampereelle. Ranskalaisia en kyllä pysty syömään kuin muutaman, niistä tulee jotenkin niin kamala ähky olo.

Jaana kirjoitti...

Ruishampurilainen on myös hyvä!

pappilanmummo kirjoitti...

Välillä tekee mieli uusia vaatteita - piristystä arkeen ja kouluun oppilaillekin?

Jaana kirjoitti...

Näinhän se on! Nyt löytyi oppilaiden iloksi eläinaiheinen villapaita.