tiistai 15. lokakuuta 2013

Syysloma alkoi


Syyslomalle lähtöä vauhditti koulussa maastojuoksukisat. Jokainen oppilas liikkui kilometrin matkan, - kuka juosten tuhatta ja sataa ja jotkut rauhallisesti omaa tahtia. Sääkin suosi, sillä mittari näytti lähes 10 astetta plussaa eikä mitään tullut taivaalta.

Lopuksi vietimme puolisen tuntia läheisellä, uudella leikkikentällä. Siellä oli hauskoja laitteita, parkour-rata ja monenlaista puuhattavaa. Aikaa olisi siellä voinut tuhlata vaikka kuinka kauan, sillä niin mieleinen paikka se oli pienille oppilaille.

Päivä päättyi jo klo12 ja syysloma alkoi. Ensi töikseni vaihdatin talvirenkaat.Sattui muuten hauska juttu, sillä myöhemmin iltapäivällä löysin etupenkiltä peppuni alta oudon kännykän! Ensin löi aivan tyhjää pääkopassa, kunnes muistin, että rengasliikkeen poika siirsi autoani ja oli varmaan samalla pudottanut puhelimensa penkille. Niinpä lähdin palauttamaan löytöäni, jota liikkeessä oli jo kovasti etsittykin. Omistaja oli kovin kiitollinen, kun sai kännykkänsä takaisin. Minä sain palkkioksi Bridgestone-kaulurin!

Äiti lähti kotiinsa asustelemaan, sillä hammasoperaatiosta johtuva särky oli jo hallinnassa. Nyt olen pessyt pyykkiä ja pakannut laukkua. Huomenna lähdetään pääkaupunkiin.

Helsinki, Here I Come! Musiikkitalon konsertit ja baletti odottavat!

Ei kommentteja: