tiistai 2. heinäkuuta 2013

Orjan elämää

Kaksi päivää olen ollut rehkimässä sisareni luona. Valmistellaan kummityttöni konfirmaatiojuhlaa ja päätettiin tehdä oikein kunnon suursiivous ennen sitä. Lapsiperheen huusholli kun on enemmän ja vähemmän siivouksen tarpeessa jatkuvasti.

Yksi suuri työmaa on Samuel, 1v 9 kk, jonka perässäjuoksemisessa menee yhden aika. Isompi sisar on hienosti hoitanut tätä hommaa, jotta me aikuiset saamme tehdä omia puuhailuja.

Aamulla olen lähtenyt yhdeksän maissa ja illalla palannut takaisin. Kiva, kun voi auttaa kiireistä perhettä, varsinkin kun sisareni kesäloma tänä vuonna hoitovapaalta palattuaan on hyvin lyhyt. Olemme puurtaneetkin ihan kiitettävästi. Illalla on ollut kieltämättä väsynyt ja vähän uuvahtanut olo, mutta kummasti levollinen yöuni on nollannut tilanteen. Eilen saunoin ja äsken katselin rannassa kaunista auringonlaskua.

Huomenna isken kynteni pihan ja sisäpihan kimppuun. Työmaa siis jatkuu...

3 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

On tainnut olla mukavaa orjuutta tuo. Ja ah ihanaa, omaan sänkyyn yöksi...
Yhdessä touhuaminen vaikka tylsien juttujenkin kera on usein kivaa touhua.

Tita kirjoitti...

No niin, siellä on oikein urakoitu! Kerrohan terveisiä (en kyllä ole edes varma, että muiskaako systerisi meikäläistä, mutta mä muistan hänet). Eli oikein hyviä rippijuhlia! Itse tulen Suomeen naapurin Ammin rippijuhliin ensi toukokuussa. Meikä on vaadittu paikalle. Ja mielelläni tulen. Ammin äiti on kyllä monta kertaa tuumannut, että "harmi ettei tunnettu silloin ku Ammi syntyi, olisit kummi". Mä oon sellainen "varakummi" sitten.

Jaana kirjoitti...

Oli todella kiva viettää viikko sisaren perheen kanssa.

Tita: Terveiset menivät perille. Varakummit ovat tärkeitä!