perjantai 5. heinäkuuta 2013

Loppusuoralla


Rippijuhlien valmistelussa ollaan loppusuoralla.

Tänään vietin pihapäivää. Saksin  pensaiden juuria, otin kuivia oksia pois ja leikkasin saksilla sellaisia paikkoja, joita ei saa ruohonleikkurilla siistiksi. Lankomies ajoi nurmikon ja huomenna vielä vähän jatkan pihan kanssa. Pioninkukat on leikattava pois. Harmi, että ne ehtivät kuihtua ennen juhlia. Malva (luuulisin) kukkii kauniisti ja onneksi nonet muutkin monivuotiset perennat kesäkukkien lisäksi.

Illalla tekaisin täällä mökillä kaksi kuivaa kakkua. Toinen onnistui loistavasti ja toinenkin ihan hyvin, mutta jostain syystä ei ollut niin kaunis kuin sisarensa. Luultavasti yksi riittää, mutta hyvä, että toinen on varalla.

Illalla sain myös mökille uudet lepotuolit. Ne ovat ihan mukavat raheineen. Vanhat menivät saunakamariin ja sen korituolit pääsivät saunan verannalle. Ja verannan entiset ulkotuolit pääsevät kaupungin parvekkeelle ja parvekkeen vanhat erämaamökille. Piiri pieni pyörii!

Taas oli ihana auringonlasku. Vaikka kakku oli uunissa, piti käydä kuvaamassa laiturilla!


2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Yötyöläinen hommissaan! Onpa ollut mukavaa vaikka työteliästä valmistella juhlia. Ja sitten on mukava juhliakin.
Hyvä, kun kerkiät sentään mökillekin nauttimaan luonnosta.

Jaana kirjoitti...

Asumme sisareni kanssa 1,5 km päässä toisistamme. Olisin voinut jäädä aina kaupunkikotiin nukkumaan, mutta halusin ajella tänne mökille yöksi. Kesä on niin ainutkertainen...