lauantai 15. kesäkuuta 2013

Jukolaa


Sadepäiviä takana. Täällä mökillä katvealueella netti ei toimi, kun on oikein huono ilma eikä kyllä kaikki TV-kanavatkaan. Ei haittaa yhtään! Tuleepahan taukoa koneiden kanssa, joka on ihan hyvä juttu.

Kari on Jukolan viestissä talkoilemassa. On kuulemma Vip-katsomoon päästämässä väkeä, joten pystyy ilmeisesti hyvin seuraamaan myös kisaa työn lomassa. Minunkin piti lähteä katsomaan Venlojen viestiä, mutta tuli mutkia matkaan, joten katselen täällä mökillä kisaa TV:n välityksellä. (Paremmin varmaan pysyy kärryllä  näin kuin paikan päällä. Tosin tunnelmassa häviää.)

Huomenna on juhlat Lapualla eli kummipojan konfirmaatio. Lähdemme jo aamuvarhaisella ajelemaan, jotta olemme klo 10 kirkossa. Valkoisen ruusun kävin äsken hakemassa. Toivottavasti se on vielä huomenna hengissä...

3 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Jukolassa vävykin on juoksemassa. Tosin emme ole seuranneet kovinkaan paljon, koska eilen oli kummipojan synttärit ja olimme mökillä ja olin tänään töissä.
Mukavaa mökkeilyä!

Anonyymi kirjoitti...

Siellä Jukolassa tarvitaankin tavattoman paljon talkoolaisia, kun tapahtuma on paisunut niin suureksi. Minäkin seurasin myös miesten viestiä läpi yön telkkarista, kun suunnistus on itselleni niin läheinen laji. Ensimmäisen kerran olin juoksemassa Jukolaa v. 1976 Tammisaaressa (nykyään haen kilpailukeskuksena olleilta ns. Jukolan niityiltä kukkasia). Kaikkiaan olen ollut Jukolassa juoksemassa kymmenkunta kertaa ja aina sen pisimmän 15 km:n ankkuriosuuden. Seuralta oli useita joukkueita, enkä ollut tietenkään siinä parhaimmassa joukkueessa. Kyllä se oli siihenkin aikaan upea tapahtuma. Nykyään se on myös kotona telkkarin ääressä istuville hienosti seurattava laji.

Terv. Eero

Jaana kirjoitti...

Jukolan viesti talkootyönä toteutettuna on hieno tapahtuma. Minä olen sitä yleensä vain telkkarista seurannut, mutta yhden kerran Lapualla olin paikan päällä seuraamassakin. Kari on ollut useamman kerran juoksemassa, silloin kun nivelet vielä kestivät.

Juuri luimme, että poistullessa oli tapahtunut kaksikin liikenneonnettomuutta Jukolasta lähtijöille. Ikävää!