perjantai 1. helmikuuta 2013

Siwan mainos

En erityisemmin ärsyynny mistään mainoksesta televisio-ohjelmissa, sillä mielestäni ne kaikki ovat todella tylsiä. Mieluiten katselenkin kanavia, missä mainoksia ei ole.

Nyt on kuitenkin Siwan mainos, jossa kaupassa asiakkaat hilluvat ja riehuvat, mennyt ihan yli ymmärrykseni. Se todella ärsyttää. Tänä iltanakin näin sen vaikka kuinka monta kertaa. Laitoin koko toosan kiinni, sillä perjantai-illan anti on mielestäni muutenkin aika köykäistä.

Mikä Siwan mainoksessa niin riepoo? Enpä osaa oikein sanoiksi pukea. Ärsyttää vain katsella ihmisten hyppimistä ja riekkumista. (Siwassa en juurikaan asioi sen suppean valikoiman vuoksi.) Toisaalta TV:n voi aina laittaa kiinni, kun joku ei miellytä, joten asiassa ei ole oikeasti edes mitään ärsyyntymistä.

Mainokset ovat muuten aika veikeitä, sillä pienet lapsethan jäävät niihin koukkuun hyvin nopeasti. Sama tapahtuu koirien kohdalla. Muistan sisareni koiran sännänneen television luokse heti, kun "susimainos" alkoi. En enää muista, mitä mainostettiin, mutta hukkia siinä juoksenteli yhdessä kohtaa. Koukuttavia ovat mainokset joillekin katselijaryhmille!

Kaikista paras mainos, jonka muistan vielä vuosienkin takaa, oli 70-luvun Tupla. "Tupla-city on lännessä kaupunki ja tässä on kaupungin seriffi..." Kaikkea oli mainoksessa tuplasti ja se oli jotenkin hauska ja nasevasti tuotemerkkiin tehty. Voi, kun sen saisi Siwan mainoksen tilalle!

Ps. Olikohan se susimainos joku vakuutusjuttu?

2 kommenttia:

Tita kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=GkYTy6iMDX0
jep, Tupla mainos oli hyvä! Mä en voinut takavuosina sietää niitä Arlan mainoksia, jossa oli se ruåtsalainen bönde. En suostunut koskemaan Arlan tuotteisiin kepilläkään...

Jaana kirjoitti...

Kiitos linkistä! Kävin heti katsomassa. En hoksannutkaan, että Yuotubesta se tietenkin löytyy. Nostalgista!