maanantai 11. helmikuuta 2013

House!

Olen aika kriittinen television katselija. Uutiset haluan katsoa pari kertaa illassa, jos mahdollista, luonto-ohjelmat olisivat mukavia ilman tappamista ja mielelläni seuraisin joitain sarjoja, mutta kun... Kai olen niin kranttu, että lemppariohjelmat ovat vähissä. Pirunpelto on  oikeastaan ainut sarja, jota olen viime aikoina katsellut. Putouksia tai Diilejä en jaksa katsoa ollenkaan.

Eilen huomasin ilokseni, että lempiohjelmani House palaa maanantai-iltaisin ruutuun uusilla jaksoilla. Ihana, raivostuttavan epäkohtelias, tyly ja suorapuheinen tohtori kuuluu ehdottomiin suosikkeihini. Todella kiva, että maanantai-iltana saan töllötellä jotain oikeasti mukavaa!

Nyt blogi vaikenee, sillä juoksen TV:n ääreen...

2 kommenttia:

Tita kirjoitti...

Hyvä kun huomasit, House on myös meidän suosikkimme. Pitää laittaa lataantumaan (meillä on ns. tv-kaista eli voimme jälkikäteen ladata ohjelmat ja sitten katsomme tietokoneelta.
Tosin täytyy myöntää, että ihan nostalgian vuoksi katsoin myös Dallasin uudet jatksot...miten ne pääosan esittäjät olivat jotenkin
- vanhentuneet - eihän me olla!

Jaana kirjoitti...

Nautin niin tohtori Housen tapaamisesta!

Katsoin myös Dallasin avausjakson, mutta siihen se sitten jäikin! Oli todellakin niin "kulahtanut", etten jaksanut enempää. Aikoinaan sitä kyllä katsottiin...