maanantai 19. marraskuuta 2012

...Bond, James Bond...

Tänään menimme töiden jälkeen työporukan kanssa syömään yhdessä ja sen jälkeen katsomaan uusimman Bond-elokuvan Skyfallin. Kaupunki on aiemmin järjestänyt työntekijöille yhteiset joulupäivälliset, mutta tänä vuonna jokainen yksikkö sai tietyn rahasumman ja valtuudet tehdä, mitä haluavat. Me siis olimme "pikkujoulujen" merkeissä liikkeellä.

Ruoka oli hyvää. Aikataulu oli niin väljä, että ennen elokuvaa istuimme pitkään yhdessä ja vain juteltiin. Mukavaa, kun töissä tuntuu aina olevan se alituinen kiire eikä toisten kanssa ehdi koskaan kunnolla vaihtaa ajatuksia. Juttelimme kaikesta muusta, mutta ei työstä!

Skyfall oli vauhdikas ja räiskintää sain monen vuoden edestä. En edes muista, milloin olen nähnyt edellisen Bondin, ehkä TV:stä monta vuotta sitten. Tässä näytännössä en kyllä kertaakaan katsonut kelloa, sillä sen verran mukaansatempaava tarina oli. Skotlannin maisemat olivat hienot!

Parkkipaikalta minun autoni ei kyllä lähtenyt yhtään niin notkeasti ja vauhdikkaasti kuin Bondin. Työkavereiden kanssa tirkistelimme likaisten lasien läpi ja yritimme telepaattisilla kyvyillä saada selville, kuka peruuttaa ensin parkkipaikan pimennoista itsensä ihmisten ilmoille. Onneksi ei kolahtanut!

Ihan hauska ja erilainen ilta! Tällaista oikeastaan tervitsinkin rankkojen työpäivien lomaan.

Ps. Tämä on kuudessadas (600) blogikirjoitus Open kolossa!

Ei kommentteja: