perjantai 6. marraskuuta 2015

Yökylässä

                      

Illalla sain pikkumiehen yökylään. Pelasimme ensin Kanin loikka - nimistä peliä, jossa kanit yrittävät päästä porkkanaa syömään, mutta lankeavat välillä kuoppiin. Peli tuntui tutulta, kun aamun lehdestä aina lueskelen sarjakuvaa Hookaksoo ja Heinäpää. Siinä minua huvittaa erityisesti pupujen kekseliäät keinot varastaa lumiukolta nenä toinen toistaan hassummilla jekuilla.

En tiennyt tuon taivaallista pelistä, mutta hyvin nelivuotias säännöt selitti, kun ohjeet olivat jääneet kotiin. Minulla oli hyvä tuuri, sillä voitin! Pelasin keltaisilla kaneilla ja Sampan vaaleansinisen kanit lankesivat kaikki kuoppiin. Kuinkahan käy huomenna?

                     

Saunaa odotellessa rakennettiin hurjalle vihreälle jättiläiselle linna, jonka ovea vahtivat siniset vartijat. Rekka ja moottorikelkka yrittävät tuhota linnan ja kaivinkone auttaa. Hurjat leikit siis menossa, vähän erilaiset kuin aikoinaan isosiskojen kanssa. Pojat ovat poikia! ;>)

Kohta lähdetään saunaan!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Tosiaan: poikien leikit ovat erilaisia. Tosin pikkusisko yrittää matkia isoaveikkaa kaikessa. Kuitenkin mm. pikkusiskon legot ja legorakennelmat ovat enemmän tyttömäisiä - johtuneeko legon antajista alunperin vai ihan hänen omista valinnoistaan.

Jaana kirjoitti...

Muistan kuulleeni perheestä, jossa vanhemmat yrittivät kasvattaa lapsensa tarkasti irti sukupuolirooleista eikä minkäänlaisia sotaleikkejä suvaittu. Niinpä niin: Ruokapöydässä pikkuveli oli nakertanut näkkileivästä pyssyn!