torstai 19. marraskuuta 2015

Kaikenlaista siivottavaa


Iltapäivällä vietiin auto huoltoon, sillä ohjauskulmat (?) piti säätää uudelleen. Kesärenkaat olivat vähän kuluneet siihen malliin, että jotain oli pielessä. Näin kerrottiin rengasliikkeessä.

No, taisi olla turha käynti. Huoltomies antoi ymmärtää, ettei säädettävää ollut kuin hitusen, sillä vanhat renkaat saattavat muutenkin kulua samalla lailla. Ajoin kesärenkaat lähes loppuun ja keväällä pitää ostaa uudet. Oli niin tai näin, asia on hoidettu.

Leppoisan kahvihetken ja lepäilyn jälkeen sain illalla päähäni siivota. Kyllä olenkin tyytyväinen, kun ei tarvitse viikonloppuna sitä tehdä. Vähän arvoin itseni kanssa, siivoanko nyt vai myöhemmin. Oikein valitsin ;=) 

Siivoamisen jälkeen palkitsin itseni hedelmällä. Tiedätkö mikä?

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Persimoni eli sharon eli jokin kolmaskin nimi sillä taitaa olla. Minäkin olen tykästynyt noihin hedelmiin. Kuluu vain ainakin viikko ostamisesta ennen kuin ne ovat syöntikypsiä

Jaana kirjoitti...

Niin on! Minulle tämä ei ole mikään erityinen herkku. Mielestäni maku on kuin sokerisella tomaatilla :>D mutta halkaisupinta on niin kaunis, että sen vuoksi niitä joskus ostelen.