perjantai 31. heinäkuuta 2015

Vieraisilla


Eilinen ja tämä päivä on kulunut vieraisilla. On mukava tavata ystäviä vielä viimeisillä lomaviikoilla. Paluu työhön jo häämöttää reilun viikon päästä.

Eilen olin kesämökillä, jossa maisemat olivat muuttuneet viime käynnistä. Oli kiva katsella pihapiirin kukkia, kuulla uusista suunnitelmista sekä katsella vanhoja valokuvia. Kyllä aika kuluu nopeasti! Tuntuu, että aina vain nopeammin, mitä vanhemmaksi elää.

Tänään oli vuorossa vierailu kaupunkiin. Juttelimme, juttelimme, juttelimme... Paluumatkalla syötiin kalaravintolan herkullisia antimia. Ralliviikonlopun liikenne oli vielä varsin leppoisaa, mutta huomenna voi olla jo toisin.


Molempina päivinä on tullut ukkoskuuroja. Amppelimansikkani yrittää tehdä marjoja, mutta aurinkoa sateen sijaan sekin kaipaisi, samoin minä. Olisi mukava viettää viimeistä lomaviikkoa aurinkoisessa säässä. Keltainen lehdistö eilen kiljui sään muutoksesta lööpeissään, mutta saa nähdä, miten käy. Ainakin viikonloppu taitaa olla samaa epävakaisuutta. Silti ihana nauttia mökkikesän puuhailuista - oli sää sitten mikä tahansa!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Mökillä vielä kesää kuitenkin ja lomaakin. Toiveissa lämpöä...

Jaana kirjoitti...

Ihanaa, kun elokuun alun sää näyttää aurinkoa ja yli 20 asteen lämpötiloja. Vihdoin ja viimein...