perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kylä tanssii ja soi


Meidän pikkukaupungissamme on menossa Koko kylä tanssii ja soi -viikonloppu. Kaikkialla tapahtuu jotain kolmen päivän ajan, joten minäkin hengailin tänään festivaalitunnelmissa vähän siellä ja täällä.


Aloitin aamupäivällä torilta, jossa kuuntelin mm. entisen oppilaani harmonikkaesitystä. Myöhemmin juttelin tapahtumasta suoraa radiolähetystä tehneen tuttavani kanssa sekä maistelin herkkuja sattumalta teltan suojassa, kun ropsahti rankka sadekuuro kastellen paikat hetkessä. Minäpä pysyin kuivana! Työtoverini oli myymässä itse tekemiään kauniita koruja, ja lankesin tietenkin ostamaan yhden :=)

Hoitelin välillä omia asioita pakastaen mansikoita, pesten pyykkiä ja kävinpä jalkahoitajallakin jossain välissä. Äidin asioita toimittelin vinon pinon.


Illalla olin kummitytön kanssa "leirinuotiolla" laulamassa riparilauluja. Tilaisuuden piti olla kirkkopuistossa, mutta sateen uhan vuoksi se siirrettiin sisätiloihin ja hyvä olikin. Väkeä - kaiken ikäistä - oli yllättävän paljon laulamassa, tunnelma oli iloisen rento, ja kaikille tuntui jäävän mukava mieli. Yhdessä laulaminen on kivaa!

Takaisin mökille palasin vasta iltakymmenen jälkeen. Tätä kirjoittaessani hämärä on laskeutunut ja taivas on kirkas. Puolikuu näkyy matalalla vastarannan metsän yllä. Kaunista!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Teidän kaupungissa tapahtuu paljon kivaa ja antoisaa.

Jaana kirjoitti...

Kesä on todella vilkasta niin kuin varmasti jokaisessa kylässä ja kaupungissa Suomenmaalla.