tiistai 21. lokakuuta 2014

Taas työssä


Eilen alkoivat työt loman jälkeen. Päivä oli jotenkin takkuinen ja selvästi oli käynnistymisvaikeuksia, varsinkin kun oli paljon hoidettavia asioita päivän aikana. Illalla sain vieraan, joka oli kyllä päivän kohokohta. Kahvittelimme ja päivittelin tietämystäni yhteisen sukumme asioista.

Tänään olikin jo helpompi työpäivä - rauhallista ja selkeää opetustyötä. Iltapäivällä käveltiin äidin kanssa taidenäyttelyä katsomaan ja illalla oli kahden ja puolen tunnin kokous, uh! Nyt olen vähän poikkinainen päivän puuhista.

Koneelta löysin kuvan valkoisista ruusuista, lempikukistani, muutamien viikkojen takaa. Nyt on kyllä antajaa ikävä!***  "Huhuu siellä kaukana..."

3 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Loman jälkeen oli aina hieman hankalaa palata työhön - rytmi muuttui.
Mutta kun srk-vaalit on ohi, taas helpottaa...

Tita kirjoitti...

Palautuminen kestää yhtä pitkään kuin loma... valoisaa syksyä! Täällä aamulla pimeää töihin mennessä (klo 8.00), mutta iltapäivällä aurinko paistaa iloisesti kun sieltä lähtee... joulukuussakin on vielä valoisaa noin 18.30 asti, ah ihanuutta!

Jaana kirjoitti...

Pappilanmummo:
Näinhän se on. Muutaman päivän kestää, että "kone taas käynnistyy". Minuakin vaalit työllistävät, vaikka en enää ehdokkaaksi lähtenytkään. Olen ennakkoäänestyksessä vaaliavustajana sekä myöhemmin laskemassa ääniä.

Tita:
Nauti, nauti, nauti minunkin puolestani!