torstai 2. lokakuuta 2014

Uusi aamu


Vaikka yritän välttää aamuisin kameran kanssa heilumista, tänään oli pakko aamutouhujen lomassa napsia muutama kuva. Oli taas niin hieno näkymä! 

Töiden jälkeen vietin suloisen iltapäivän ystävän kanssa ja vielä suloisemman illan pikkupoika seuranani. Hain Sampan päiväkodista tarkoituksena viedä hänet kotiin sisarensa hoiviin, mutta toisin kävi. Poika sanoi päättäväisesti tulevansa minun kotiini leikkimään, joten muutimme suunnitelmia. Syötiin välipalaa, leikittiin ja luettiin kirjoja. "Lohikäärmeen piilopaikka" on lemppari!

Äsken avasin koneen ja vähän aikaa koko läppäri oli ihan sekaisin. Vanha konsti - virrat pois - auttoi taas kerran ja nyt kuvien siirtäminenkin onnistuu, joka tökki ensin oikein kunnolla. IPadin kanssa toimiminen houkuttaa usein, kun kaikki on nopeampaa. Silti oikea tietokone on monessa asiassa kätevämpi. Yhtä kaikki: Kivoja laitteita silloin, kun toimivat moitteettomasti!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Koneet ovat ihmeellisiä.
Minulla vanha läppäri tilttasi kokonaan: akku meni ja uusi maksaisi noin 300 €, joten tietoja jäi siirtämättä ulkoiselle kovalevylle, kun en kovin usein kopioinut. Antoihan tuo etukäteen vihjeitä: akkulataus ei toimi jne. mutta en uskonut tarpeeksi ajoissa.

Jaana kirjoitti...

Tiedostot saa varmasti ulos, jos pelkästä akusta on kyse. Kone vain ammattilaisen käsiin!