sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Syyslomalla


Syysloma alkoi perjantaina. Ystäväni on ollut loppuviikon meillä, joten jo viimeiset työpäivätkin olivat todella mukavia, kun iltapäivät ja illat saimme parantaa maailmaa ja jutella kaikesta mahdollisesta.  

Lauantaina juhlimme synttäreitä. Tänään vein ystäväni takaisin kotiinsa ja autoin tyttären muutossa. Oli ihana nähdä, kuinka soma asunto nuorta odottaa. Samalla hankin itselleni kirkasvalolampun, jonka toivon auttavan pimeän ajan alavireisyyteen. Hieman minulle hymyiltiin, kun esittelin ostostani. Saa nähdä, osoittautuuko humpuukiksi vai auttaako todella.


Huomenna on tiedossa aamupäivällä pyykinpesua ja iltapäivällä menemme sieniretkelle. Ihanaa, kun saa aamulla nukkua pitkään eikä tarvitse lähteä mihinkään. Mahtavaa, kivaa, ihanaa olla lomalla!

3 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Kirkasvalolamppu on ollut minulla muutaman vuoden. (Poika oli hankkinut sellaisen jo vuosia aikaisemmin ja suositteli). Ihan mukava piristys aamulla, vaikka mies sille naureskeleekin. Ainakin sen valossa näkee lukea hyvin päivän lehden!
Mukavaa syyslomaa ja sieniretkeä. Sieniretkelle kminäkin huomenna aion - kerkiää vielä ennen pakkasia...

Tita kirjoitti...

Itse ostin kirkasvalolampun jo vuosia sitten. Ja käytin sitä koko pimeän ajan Suomessa. Kyllä se auttaa. Hassuinta oli se, että kun olin jossain vaiheessa pitkällä sairaslomalla ja tein aina aamuisin lopputyötäni ammattikorkeaan. Keitin ison pannun teetä ja napsautin kirkasvalon ja tietokoneen päälle, niin silloinen kissamme Soffis hyppäsi heti viereiselle tuolille. Iltapäivällä hän ei tullut (ei kirkasvaloa), mutta aina aamulla otimme kumpikin valohoitoa!
Hyvää syksyä!

Jaana kirjoitti...

Aamupalan ja -lehden luvun istuin kirkasvalolampun vieressä ja niin aion tehdä vastakin. Aika sitten näyttää tulokset!