maanantai 24. maaliskuuta 2014

Vihdoin vapaa!

Oikea käsi on tänään ollut suurimman osan päivää ilman lastaa. Mikä ihanuus! Tammikuun lopusta lähtien on kädessä ollut 3 viikkoa kipsiä ja 2+2 viikkoa lastaa, yhteensä 7 vasenkätistä viikkoa. Nyt kaikki on takanapäin. Tästä eteenpäin käsi saa olla vapaana, mutta varoa pitää vielä parisen viikkoa.

Aika ihanaa tehdä juttuja oikealla kädellä! Tosin se on voimaton, jäykkä ja peukku ja etusormi vieläkin vähän turvoksissa, mutta ei haittaa. Alkaa elämä tuntua taas normaalilta, vaikka monia juttuja ei vielä voi kädellä tehdäkään.

Lastaa pidän vielä esim. ulkotöissä. Niinpä tänään mökilläkin suojasin varmuuden vuoksi käden, kun leikkelin kuusia. Olin aloittanut homman jo aiemmin, mutta tänään parsin loppuun, edelleen vasemmalla kädellä, sillä oikealla ei vielä saksia voi käyttääkään.


Aurinko paistoi, mutta tuuli jäältä. Pitikin lisätä vaatetta kesken kaiken, vaikka tuntui ensin niin lämpöiseltä. Päiväkahvit oli ihana juoda ylämökin verannalla, vaikka termospullon avaamisen kanssa olikin vaikeuksia. Niin, nautiskelin ihan oikeat KAHVIT. Olen alkanut juoda teen sijaan iltapäivällä kahvia, mitä en ole koskaan aiemmin elämässäni harrastanut. Kahvi kun on niin terveellistä ;=) Tosin maitoa pitää lisätä, muuten maistuu kamalalta!


Näin ison haukan kaartelemassa ilmassa. Harmi, kun olen niitä huono tunnistamaan, joten tarkempi määritys jäi tekemättä. Tiaiset sirkuttivat, mutta joutsenten tai lokkien ääntä ei kuulunut. Kärpänen oli herännyt kaiteelle ihmettelemään lämpöä. 


Kävelin viitisen kilometriä tänään, joten nyt on ihan raukea olo pitkästä ulkoilusta!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Reipasta ulkoilua! Ihanaa, mökillä.
Ja kahvia! Olen teen juoja, mutta kahvi tuoksuu hyvälle...

Jaana kirjoitti...

Minäkin olen ollut aina teen juoja, mutta tähän kevääseen kuuluu näköjään paljon uusia juttuja ;=)

Kahvin tuoksu on minustakin hyvä, paljon parempi kuin maku! Kofeiini vaikuttaa minuun todella piristävästi. Ensimmäisinä päivinä tuntui, että tunti-pari juonnin jälkeen olin aivan levoton ja yliaktiivinen.