lauantai 22. maaliskuuta 2014

Tuurissa


Tänään lähdettiin ennen puolta päivää ostoksille Tuurin kyläkauppaan. Viimeeksi olen sinne eksynyt kolme - neljä vuotta sitten. En ole mikään suurien ostoskeskuksien ystävä eikä yleensäkään kaupoissa kiertely kuulu lempiharrastuksiini.

Keskellä peltoa pienessä kylässä valtavan iso shoppailurysä! Aina se vähän ihmetyttää. Paljon oli ihmisiä liikkeellä, kuten aina,  ja parkkipaikkaa sai etsiskellä, jos halusi auton lähemmäksi pääovia. Ruokakaupan edessä oli paljon tyhjää pysäköintitilaa, mutta sieltä olisi ollut vähän pidempi matka raahata tavaroita. Jotain ostettavaa kuitenkin mukaan osui.

Löysin Pomarin kengät itselleni, todella mukavat ja hyvät. Lisäksi tarjouksessa oli Vallilan koristetyynynpäällisiä ja niissä oli mukavan harmaan ja mustan sävyisiä. Yksi työpusero ja pesuainetta, siinäpä taisi olla ostokseni. Sain kyllä omieni lisäksi raahata vielä muutamaa muutakin kassia!

Koko päivä hurahti. Uh, uuvuttavaa! No, nyt saa taas kulua useampi vuosi, ennen kuin sinne seuraavan kerran nenäni pistän!

Ei kommentteja: