sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Sadepäivä


Sateessa sienet kasvaa! Ainakin tämä korvasieni on saanut muhkean koon mökin pihassa.

Aamulla heräsin sateen ropinaan. Harmitti, sillä olisin mielelläni hakenut aamun lehden tien varresta kävellen, mutta niin kaatamalla tuli välillä vettä, etten viitsinyt lähteä. Sen sijaan ryhdyin tekemään työhommia ja sainkin arvioinnit valmiiksi sekä laskettua poissaolot.

Kari oli tulossa kuhien kanssa, sillä hän oli ollut aamulla verkoilla ja saanut taas yhden. Lupasi ottaa postin tullessaan. Samoihin aikoihin veisade loppui ja laitoin heti lenkkarit jalkaan ja lähdin kävelemään. Kari tulikin autolla vastaan. Kävelin pelloille asti katsomaan, näkyisikö mitään mielenkiintoista. Ei ollut tällä kertaa kurkia, ei jäniksiä eikä mitään muutakaan mainittavaa.

Kari teki maukasta fenkolikuhaa parsan kera ja oli todella hyvää. Lähdimme lounaan jälkeen lämmittämään saunaa Karin vanhemmille. Pesin siellä auton ja saunoimme itsekin. Sadekin päättyi iltapäivällä.

Nyt katselen toisella silmällä Euroviisuja, mutta pitäisi kömpiä nukkumaan. Aamulla on kuoron kanssa laulaminen, joten pitää lähteä aikaisin liikkeelle. Hyvää yötä!

Ei kommentteja: