sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kuumeessa


Luulin olevani vain mökkikuumeessa, mutta vielä mitä: Oikea kuumetauti yllätti!

Perjantaina mökille tullessa vähän illalla paleli ja särki paikkoja. Luulin, että olen perinyt äitini "reumatismin". Hän aina keväisin valitti mökillä, kuinka kostea järvi-ilmasto saa nivelet kolottamaan. Lauantaiaamuna lähdettiin viemään uutta laiturinosaa toiselle mökille. Autossa ihmettelin, miten minulla on niin kumma olo. Kotiin tullessa mittasin kuumetta ja sitähän oli, mutta ei kuitenkaan mitään flunssan merkkejä.

Eilinen päivä meni sohvalla lojuskellessa. Nukuin kolmen tunnin päiväunet ja palelin. Illalla kuumetta oli 38,3 ja olo vähän surkea. Jääkiekkopelin jälkeen menin nukkumaan ja nukuin ihmeekseni ihan hyvin. Aamulla kuumetta ei enää ollut ja tänäänkin on ollut normaali lämpö, vaikka olo vähän hutera.

Olen korjannut kolmet kokeet. Nyt illalla uskaltauduin sen verran ulos, että istutin orvokkeja pihaan. Ilma on ollut kurja, joten sairastaminen ei ole kauheasti harmittanut. Satoi iltapäivään asti. Äsken lankomies tuli pienen Samuelin kanssa hakemaan veneensä, joka on ollut täällä talviteloilla. Toivottavasti karavaani pääsi onnellisesti isolle tielle, kun mökkitie vielä routii useasta kohdasta.

Toivottavasti kuume meni menojaan...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla tautia liikkeellä,täälläkin toisaalla.Orvokit on ihania.

Jaana kirjoitti...

Koulussa jyllää niin mahataudit, flunssat kuin kuumeetkin.

Orvokit, keltaiset, ovat lempikukkiani! Minulla ei muuta väriä täällä koskaan olekaan. Nyt istutin 40 kappaletta! ;=)