lauantai 26. maaliskuuta 2016

Eilisestä


Pääsiäisen laulut on laulettu ja tekstit luettu. Eilen pitkänperjantain kahdessa jumalanpalveluksessa olimme kuoron kanssa ja minulla oli avustusvuorokin. Luin tekstit, joista toinen oli koko luvun mittainen. Silti oli mukava lukea, sillä pitkänperjantain tekstit ovat niin pelkistettyjä ja sanomaltaan koskettavia. 

Olemme jakaneet kahden kuoron kesken tehtäviä. Pääsiäissunnuntaina meillä on vapaata ja saa keskittyä omaan pääsiäiseen, kun pitkäperjantaina olimme avustusvuorossa.


Eilen paistoin myös lammasta, josta tuli oikein hyvää. Illalla olin tapaamassa kummipoikaa, vaikka tämä päivä ei yleensä mikään vierailupäivä ole ollutkaan. Oli mukava tavata pitkästä aikaa ja ihastella uutta, juuri valmistunutta kesäkotia. Nämä uudet "mökit" ovat omakotitaloja kaikkine mukavuuksineen ja koneineen. Toista se on meillä vanhassa, yli 50-vuotiaassa mökissä! Tunnelmat ovat erilaiset. Pääasia on, että kaikki viihtyvät omassaan.

Nautin kotona pääsiäiskukkia ihaillen. Radiosta tulee kaunista musiikkia. Aika vain olla!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lähikaritsa oli myös hyvää.

Jaana kirjoitti...

Minulla ei ollut lähisellaista vaan uusi-seelantilaista. Tosin sain kyllä maistella lähellä kasvatettuakin, josta oli tehty ihanan ylikypsää. Molemmat hyviä.