perjantai 16. tammikuuta 2015

Räntää, lunta, vettä, räntää...

Aivan hirveä ilma ollut koko päivän. Ystäväni soitti aamulla, kun olin vielä peiton alla ja varoitti, että taivaalta tulee kaikenlaista. Kiitos huolenpidosta! En lähtenytkään autolla, vaan päätin kävellä, sillä auto oli tallissa puhtaana ;=)

Pistin jalkaani varmuuden vuoksi liukuesteet ja ne olivat kyllä tarpeen. Auran jäljiltä oli aivan liukkaita, kiiltäviä kohtia tiessä, kunnes taas märkä räntä kaiken peitti. Moneen otteeseen päivän aikana tuli milloin räntää ja milloin vettä. Oppilaiden vaatteet olivat välitunnin jäljiltä aivan märkiä ja kuivauskaappi hurisi.

Kävin äidille viemässä kauppatavarat ja auttelin kotihommissa. Nyt illalla on olo ollut ihan vetämätön, mutta onneksi ei tarvitse tehdä mitään. Viikonloppukin alkamassa, ihanaa! Ikkunoiden takana tuulee ja vesi ropisee, sisällä lämmintä ja mukavaa...

3 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Kylläpä olikin liukasta ja vetistä tänään!
Liukuesteet on hyvä keksintö - etenkin, kun niitä käyttää ;)
Teillä koulussa on hyvä juttu kuivauskaappi. Onko niitä nykyään muuallakin?

Tita kirjoitti...

Huh, onneksi meillä on vähemmän liukasta. Sadetta tosin saatiin yöllä ja sunnuntaiksi on myös luvassa... jopa lunta hieman kauempana rannikosta...

Jaana kirjoitti...

Pappilanmummo: Kuivauskaappeja ei varmasti ole laisinkaan kaikissa kouluissa. Meilläkin on vanha sellainen, hyvin palvellut ja tarpeellinen. Uutta ei varmasti saada, kun tämä yksilö simahtaa!

Tita: Katselin säätiedotuksesta eilen myös teidän kelejä. Ei lunta kuitenkaan... Meillä ihan tajuttoman liukasta tänään!