sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Pakkasta ja viimaa


Lämpötila -16 ja navakka viima teki sunnuntaista purevan pakkaspäivän. No, eipä hätää, sillä tämä päivä on vietetty suurimmalta osaltaan sisätiloissa.

Aamumessun jälkeen kokoonnuimme pienehköllä joukolla antamaan palautetta messuavustuksista. Joimme kahvit herkullisten kanelipullien kera ja jutustelimme kuluneesta vuodesta. Pääosin palaute taisi olla positiivista, vaikka aina myös pohdittavaa ja uusia käytänteitä mietitään.

Iltapäivällä nautin kauniista pakkaspäivän maisemista ja jutteluhetkestä. Olin pukenut reilusti vaatetta päälle eikä ylimääräistä ollut yhtään. Ei kyllä tullut kylmäkään ulkoiluhetkinä, vaikka viima kasvoihin ottikin. Ohivilahtavat maisemat olivat kauniita, talvisia.

Äidin luona vierailin ja sen jälkeen nukuin suloiset illansuu-unet. Toivon saavani vielä vähän koulutöitä tehdyksi, mutta saa nähdä. Haitanneeko tuo mitään, vaikka saamattomuuskin iskisi? Onhan sunnuntai ilta...

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Viimaista on ja ulkona vain piipahdin, mitä autosta kirkkoon ja peliin kävelin. Lunta on tuiskunnut ihan kinoksiksi asti.
Nauti oleskelusta...

Jaana kirjoitti...

Meillä ei viikonloppuna kovin paljon lunta tullut. Saa nähdä, miten nyt viikolla käy.