torstai 4. joulukuuta 2014

Heinät


Joulujuhlaohjelman seimi on kulkenut autossani koko viikon. Koulussamme ei ole omaa juhlasalia, vaan juhlimme läheisen aikuisopetuksen tiloissa. Siellä alkoivat harjoituksemme vasta tänään. Maanantaisen "seimi autoon" -operaation jälkeen päätin, etten tärkeää ja hankalan kokoista rekvisiittaamme vie luokkaan laisinkaan, sillä sieltä se olisi pitänyt taas harjoituksia varten autoon rahdata juhlasaliin vientiä varten. Niinpä olen tämän viikon körötellyt liikenteessä varsin jouluisesti: seimi takapenkillä!

Kun kuljetuksen tänään vihdoin sain perille, oli auton penkki ihan heinissä. Onneksi oli peitto seimen alla, joten sotkut sai karistettua helposti pellolle. Niin mukavaa kuin onkin joulujuhlaohjelman teko, silti meinaa rekvisiitan kanssa välillä mennä hermot, kun salit ja puvut ym. ovat ympäri kaupunkia. Pienen koulun haittapuolia.

Tänään olen saanut nauttia lyhyestä työpäivästä, joten aikaa jäi runsaasti joulumyyjäisissä kahvitteluun, käsityökaupassa poikkeamiselle ja vain oleiluun ystävän kanssa. Lepääntynyt mieli, vähän kuin viikonloppu olisi jo alkanut!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Tuo seimi jos on ollut näkyvissä, on ollut kiva katseltava...
Tavaran rahtaus ei todella ole mukavaa jatkuvasti. Töissä olleessa oli samantapainen tilanne: aina takapenkki tai peräkontti täynnä työtavaraa.

Jaana kirjoitti...

No, onneksi se ei minulla ole jatkuvaa, vaan liittyy yleensä vain juhlakauteen.