torstai 11. joulukuuta 2014

Torttuja siellä ja täällä


Partiolaiset ovat myyneet toimintansa tukemiseksi raakapakasteita eli erilaisia leivonnaisia. Koska suvussa on kaksi innokasta myyjää, lankesin taas ostamaan.

Eilen tuli kaksi pahvilaatikollista tavaraa. Jälleen kerran kauhistuin: "Kuka ihme nämä kaikki syö?" Nyt on omenalehdykäisiä ja tähtitorttuja viljalti. Hyvä, kun pakastimeen mahtuivat. Myyjät ilmoittivat iloisesti, että kyllä heille voi tuoda syötäväksi!

Paistoin pellillisen, jossa oli sekaisin molempia. Omenajutuissa on runsaasti omenanpaloja vaniljakreemillä ja torttuihin saa itse laittaa marmeladin. Hyviä olivat molemmat!

Joulun aikaan pääsee helpolla leipomatta yhtään mitään, jos haluaa tukea erilaisia yhdistyksiä. Päätinkin jättää tänä vuonna kaulimen varressa heilumisen ja ostaa valmiina kaikki leivonnaiset. Lisäksi pakkasessa on itsetehtyjä piirakoita, sekä suolaista että makeaa. Onneksi tämä asia on jo joulun osalta järjestyksessä. Paljon muuta onkin vielä vaiheessa ;=)

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Eipä täällä ole ollut ketään tarjoamassa kotiin valmiita leivonnaisia. Tosin en varmaan olisi ostanutkaan, koska on kiva leiposkella itse ja saada tuoksut...
Jouluradiota kuuntelen...

Jaana kirjoitti...

Minustakin olisi kiva leipoa, jos tuo työ ei häiritsisi...