lauantai 27. joulukuuta 2014

Nastat


Vaikka joulunpyhät ovat mukavia, ei hullumpaa ole viettää välipäiviäkään!

Nukuin aamulla pitkään ja heräämisenkin jälkeen humpsuttelin pitkään yöpaidassa. Kiireetön aamupala, lehden luku, ei hoppua minnekään... Loman ihania iloja!

Jouluvieraani lähti tänään ja iltapäivällä pesin muutaman koneellisen pyykkiä. En ehtinyt pyykkikoria hoitaa kuntoon ennen joulua ja kas: Pyykit eivät olleet karanneet minnekään! Hyvin ne ehti pestä tänäänkin.

Ystävien kanssa sovimme kyläilystä ja päivän paras asia oli ihastuttava kävelylenkki rantamaisemissa. Niin kaunista ja tunnelmallista! Olen ostanut talvilenkkarit, joissa on nastat pohjissa ja niillä on tosi rento kävellä, kun ei tarvitse pelätä liukastumista. Ainut hankala asia on sisällä kivi- tai laattalattiat. Niillä pitää kävellä tosi varovasti, sillä nastat luistavat.  Olen kengillä nyt kolme kertaa lenkkeillyt ja ovat aivan mahtavat jalkineet. Suosittelen!

Mukava lomapäivä illassa. Nyt nukkumaan!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Nastat nastat!

Jaana kirjoitti...

Kyllä niistä iloitsen! Oikeastaan ystävän huolenpito pystyssä pysymisestäni oli lähtölaukaus lenkkareiden ostoon. Hän jo kiikutti minulle irralliset liukuesteet, jotka voi kätevästi kiinnittää muihin kenkiin.

Viime talven kupsahdus ja sen seuraukset ovat onneksi vielä kirkkaasti mielessä!