torstai 19. joulukuuta 2013

Joulusiivous tehty...


...joten joulu saa tulla!

Oli ihana tulla tänään iltapäivällä siivottuun kotiin. Minun kontolleni jäi vain mattojen lattiaan laitto ja joulutavaroiden esiin ottaminen. Nyt on muuten valmista, mutta joulukuusi vielä puuttuu. Nautin niin!

Illalla kävin vielä äidillä tekemässä samat hommat. Siivoojaystäni olivat kiirehtineet meiltä äidille. Äidille laitettiin jo pieni muovikuusikin paikoilleen ja vaikka oli muovia, niin se oli oikein sievä kynttilöineen. 

Yksi unohduskin on päivään mahtunut. Vein äidin illalla puurojuhlaan ja sen jälkeen minun piti mennä sisaren tyttären joulumatineaa kuuntelemaan. Meninkin kauppaan ja yhtäkkiä tajusin, että olen väärässä paikassa. Ajoin tuhatta ja sataa kaupungintalolle ja hiivin parvekkeelle huomatakseni vain, että kaikki istumapaikat olivat täynnä. Viulukappale päättyi ja sen jälkeen tulikin Anna ystävänsä kanssa soittamaan Kulkusia nelikätisesti. Tytöt soittivat hyvin. Ehdin kuin ehdinkin kuuntelemaan, vaikka tipalla oli!

Viime yönä nukuin neljä tuntia, joten ei ihme, että jotain hullua on saanut aikaiseksi (tai viisaita jäänyt tekemättä). Kyllä luulisi unen maistuvan ensi yönä!

Ps. Päivittelen kännykästä, joten sori, jos kuva on kamala!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Hienoa - siivooja on eri hyvä juttu! vaan meillä vielä kaikki tekemättä - viikonloppuna sitten siivotaan eli ehkä maanantaina. töitä, töitä...
Rauhallista joulun odotusta

Jaana kirjoitti...

Kiitos samoin. Minäkin olin tänään seurakunnan joulutervehdystä viemässä kuoron kanssa vanhainkodilla ja sairaalassa.