maanantai 17. kesäkuuta 2019

Kesäherkkuja, osa 1


Eilen oli ihanaa ruokaa! Tein salaatin siitä, mitä jääkaapista ja pihamaalta löytyi: salaattia, viininlehteä, persiljaa, sitruunamelissaa, tomaattia, kurkkua ja paprikaa. Kastikkeena oli tumma balsamico.

Pääruokana oli "pääkokin" improvisoimaa hirvenfilettä ja valkosipuliperunoita, jotka oli tehty oikeasta perunasta kuorineen ja mukana oli oikein kunnolla sipulia. Ah, miten hyvältä maistuikaan. Itsetehdyt valkosipuliperunat ovat niin maukkaita pakastealtaan vaihtoehtoon verrattuna.

Jälkiruokana oli uunissa lämmitetty leipäjuusto kermalla ja fariinisokerilla maustettuna. Lisäsin viikunahilloa muutamaan palaseen, mutta ilman hilloakin maistui taivaallisen hyvältä.

Alkavalla viikolla sitten syödään kevyesti juhannusta odotellessa.

Ei kommentteja: