sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Myskikurpitsaa


Vesisateen ropistessa on mukava tehdä ruokaa, sanovat jotkut. Minä en ehkä niin ajattele :=) Ruoan laitto on mielestäni aina vähän vaivalloista eikä inpiroi minua yhtään. Onneksi muut siitä nauttivat!

Eilen laitettiin myskikurpitsaa pannulla. Kurpitsa kuorittiin ja palasteltiin pieneksi.


Viimeisillään olevia porkkanoita löytyi jääkaapista. Ne olivat vielä onneksi kovia. Nekin pilkottiin mukaan ja kaikki kypsennettiin pannulla. Rasvaa tietenkin lisättiin. Kun ei ollut oliiviöljyä, laitettiin rypsisellaista ja voita.


Mausteeksi laitettiin suolaa, kanelia sekä timjamia ja kyllä maistuikin hyvältä pitkään muhineen naudanpaistin kanssa. Oli kyllä ihanat maut paikallaan! Myskikurpitsaa täytyy käyttää muulloinkin. 


Jälkiruokana syötiin kirsikoita, jotka nekin olivat oikein makeita ja tuoreita.

Vaikka en ruoanlaitosta välitäkään, syön kyllä suurella nautinnolla kaikenlaista toisten valmistamaa. Kiitos kokille!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Maukkaan näköistä syötävää teillä olikin.
Kuivempaa sateen jälkeen tulossa. Kyllä se sade hyvää teki luonnolle.

Jaana kirjoitti...

Hyvä, että satoi, mutta mukava nauttia nyt kuivemmasta säästä.