keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

80-vuotias


Tänään oli äitini 80-vuotispäivä. Olen onnellinen ja kiitollinen, että äiti jaksoi juhlia niin hyvin koko päivän. Kevättalvi sairaalajaksoineen oli niin vaikea, ettei tällaisesta juhlapäivästä osannut uneksiakaan.

Sankari istui pyörätuolissa kukkaseppele päässään. Jo päivällä ryhmäkodissa oli juhlittu kakkukahvilla ja myöhemmin töiden jälkeen jatkoimme juhlimista perhepiirissä. Äiti kuunteli iloisena mieskvartetin sekä lastenlasten laulua ja lauloi itsekin välillä mukana. 


Herkkuja söimme ja vietimme yhdessä leppoisan illan. Kuvittelin, että äidin pitää levätä välillä, mutta eipä sille ollut tarvetta. Hän jaksoi olla ylhäällä koko päivän ja jutella vieraiden kanssa. Pitäisikin olla joka viikko juhlat, kun niillä on näin piristävä vaikutus!


Nuorin lapsenlapsi saapui suoraan jalkapalloharjoituksista täysissä pelaajan varusteissa Messin nimi selässään. Kyllä nelivuotiaan onnittelulaulu oli suloinen, varsinkin kun hän lauloi sen sekä suomeksi että englanniksi. Söpöt nappulakengät herättivät ihastusta, samoin peliasu.


Äiti sai pienimmältä lapsenlapseltaan lahjaksi tämän tekemän taulun. Ihania aurinkoisia kukkia, ihana hellepäivä, ihanat juhlat ja mikä parasta: ihana äiti!

4 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää äidillesi. Ja Hyvän Jumalan siunausta elämään.
Meillä on huomenna 70-vuotispäivät!

Jaana kirjoitti...

Kiitos!

Onnea, onnea!

Maisakaisa kirjoitti...

Onnea täältäkin! Oma äitini täyttää 85 heinäkuun alussa, eli samaa ikäluokkaa ovat.

Saman tien ihanan kesäloman toivotukset!

Jaana kirjoitti...

Kiitos, samoin sinulle! Onhan tämä mahtavaa... :=D