perjantai 6. syyskuuta 2013

Takkatulen loisteessa

Mökillä ollaan! Niin kaunista viikonloppua luvattiin, etten millään malttanut jäädä kaupunkiin. Töiden jälkeen pakkasin vähän kimpsuja mukaani ja lähdin tänne. Toin samalla kummitätini kyläilemään ystävänsä luokse. 

Täällä on kaikki ok. Kukat olivat vähän kuivia, kun sunnuntaina ne lähtiessä kastelin. Aurinkoinen ilta oli kaunis ja muitakin mökkiläisiä näkyy tulleen rannoille. Naapurin Eeroltakin näkyy valo. Viime viikonloppuna hän järjesti komean ilotulituksen venetsialaisten kunniaksi. Oli hienoja raketteja ja kauhea pauke. Kaiku vastasi moneen kertaan vastarannoilta. 

Illalla poltettiin kynttilöitä ja takassa oli tuli. Kaunista! Elävä tuli on niin hypnoottinen. 

Kari lähti myöhempään illalla yöksi kotiin, sillä reuma ei pidä alku- ja loppukesän ilmanalasta täällä mökillä. Niinpä saan olla itseni seurassa huomiseen asti. 

Nyt taidan kömpiä yöpuulle. 

2 kommenttia:

Tita kirjoitti...

Jesh! Hauskaa vkl! Onneksi mökki on niin lähellä. Ja elävä tuli on todella hypnoottinen... nimimerkillä tuleen tuijottaja...
(meillä täällä sekä sisällä että ulkona takka).

Jaana kirjoitti...

Siellä Espanjassa saatte nauttia ulkotakan viehätyksestä vielä pitkään. Meillä taitaa upea syyssää kääntyä vähitellen viileämmäksi ja loppuviikolla jo sataa.

Todella lämmintä ja hienoa keliä on ollutkin. Tänäänkin 23 astetta ja aurinkoa!