perjantai 30. elokuuta 2013

Neljä kuukautta


Vastahan oli vappu ja ripustin kissan verannan karahkaan roikkumaan...

Miten neljä kuukautta mökillä voi mennä näin nopeasti? Sitä tässä ihmettelen ja pieni haikeus täyttää mielen. Viimeistä viikonloppua vietellään. Sunnuntaina lasken isännän viirin ja hiivin kimpsuineni taas kaupunkiin. Kesä ja mökkielämä on ohitse!

Laskeskelin äsken, että tultuani mökille toukokuun 3. päivä olen ollut sen jälkeen vain kolme yötä kaupungissa koko kesän aikana. Lisäksi muutaman yön olen ollut rivitalossamme maalla ja tietenkin olemme yöpyneet kesälomamatkoilla muualla, mutta muuten olen ollut tosi tiiviisti täällä mökillä. Vaikka kaupungissa on ollut illalla joku tilaisuus tai kokous, olen aina halunnut yöksi tänne. Kesä on niin lyhyt ja illat sekä aamut usein todella kauniita. 

Tällä viikolla olen raahannut lähes joka päivä töihin mennessäni tavaroita kotiin. On se kumma, kun periaatteessa ruokaa ja vaatteita lukuunottamatta kaikki on täällä mökillä valmiina, niin silti kuskaan koko toukokuun kaikenlaista kamaa tänne - ja taas kesän loppuessa kotiin takaisin. Ja voi sitä vaatteiden määrää! Ei mitään järkeä...

Kotona on pölyistä. Siellä ei jostain syystä ole kukaan kesän aikana putsinut paikkoja ;=) No, saavatpa ihanat siivoojaystäväni maanantaina tehdä työtä, jossa käden jälki todella näkyy. Ihana tulla töiden jälkeen puhtaaseen, suursiivottuun kotiin! Kiitos jo etukäteen, Päivi ja Leena!

Tästä viikonlopusta vielä nautitaan laineiden liplatuksessa.

5 kommenttia:

Tita kirjoitti...

Jep, justhan se oli kun mökille muutit. Mutta niin se aika rientää... toivottavasti sää suosii viimeisinä päivinä.

Jaana kirjoitti...

Mitä vanhemmaksi tulee, sen nopeammin aika kuluu...

Aivan mahtava viikonloppu ollut tähän asti säiden puolesta. Huomenna taitaa sataa, mutta ei haittaa, kun lähden kotia kohti.

Maisakaisa kirjoitti...

Oi onnellista, kun saat ja voit viettää koko kesän mökillä. Kesä on vielä kesäisempi!
Varmaan mökkikesä myös voimaannuttaa talven varalle. Ja ehkä kaupunkikodin mukavuudet tuntuvat taas ihanalta hemmottelulta, jos on ollut kesän niitä ilman.

Mukavaa syksynalkua!

pappilanmummo kirjoitti...

Saisinpa olla mökillä koko kesän...
Hienoa, kun olet saanut. Ja luonto on hoitanut...

Jaana kirjoitti...

Kyllä olen nauttinutkin mökkikesästä!