perjantai 11. marraskuuta 2011

Soffajuhlat 11.11.11



Numerofriikki ihan sekoaa tällaisena päivänä: 11.11.11!


Ajattelin jo viime viikolla, että tänä perjantaina pitää tehdä päivämäärän vuoksi jotain erikoista. Toiset sitten päättivät sisällön minun puolestani: Neljä viikkoa sitten tilaamani uudet sohvat tulivat! Vähän jännityksellä odotin, miltä ne paikallaan kotona näyttävät, mutta kovin olen tyytyväinen. Kotimaisia ovat ja toivottavasti kestävät edes osan siitä, mitä vanhat.  Ne olivat käytössä 24 vuotta! Lähes kaikki vuodet kissat niissä pentuineen kirmasivat, mutta silti kelpasivat vielä hyötykäyttöön. Pihassa huonekaluliikkeen autoon nostettaessa talomme huoltomies kyseli, mitä niille tehdään. Kun kuuli, että joutuvat roskalavalle, pyysi saada niitä itselleen. Ilomielin luovutin ne uuteen kotiin elämää jatkamaan. Mukavaa, että niistä on vielä jollekin iloa! Sääliksi kävi liikkeen reippaita ja ystävällisiä poikia, jotka sohvat kantoivat rappuja pitkin tänne seitsemänteen kerrokseen ja vanhat vastaavasti alas. Eivät kyllä olleet moksiskaan, mutta sanoivat välttelevänsä kuntosaliin menoa tänään!


Valkoista väriä ensin mietin, mutta sen väriset ovat olleet jo pitkään haaveenani. Nyt sitten toteutin pitkäaikaisen toiveen. Värin vuoksi otin nahkaisena, sillä se on minusta helppohoitoisempi. Kankaatkin ovat nykyaikana laadukkaita, mutta kollegani juuri kertoi hieman pettyneensä omiinsa, jotka nuorisoa sisältävässä perheessä kankaisina nuhraantuivat hänen mielestään liian nopeasti. En nahkaa rakasta, mutta edelliseen nahkakalustoon olin kovin tyytyväinen sen helppohoitoisuuden takia ja siksi lankesin samaan materiaaliin taas. Istuintyynyillä on 10 vuoden takuu ja firma lupaa niiden säilyttävän ainakin tämän ajan muotonsa, elastisuutensa ja istuinmukavuutensa. Saa nähdä...!


Järjestimme illalla soffajuhlat: kalaa, hyvää juomaa ja kynttilöitä kera ilotulituksen! Viimeeksi mainittu tuli kyllä ilman tilausta. Yhtäkkiä vain huomasimme sohvalla istuessamme, että hienoja raketteja on taivaanranta täynnä. Ilmeisesti häitä juhlittiin jossain, mutta me saimme myös osamme.


Juhlat pitää aina järjestää, jos vain on vähänkin aihetta! 

Ei kommentteja: