keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Joensuussa konsertissa




Heinäveden musiikkipäivien lomassa kävimme tapaamassa kummityttöä Joensuussa. Hän opiskelee siellä luokanopettajaksi ja on nyt kesätöissä. 

Kävimme syömässä nepalilaisessa ravintolassa, jonka ruoka oli oikein hyvää. Pidän kovasti itse etnisistä ruoista. Nepalilaista olen syönyt ennenkin ja se on aina ollut tosi herkullista. Alkuruokana oli keitto, jossa oli paljon korianteria, katkarapua ja sieniä ja pääruokana söimme herkullista kanaa. Jäliruokana oli nepalilaista teetä ja pienet leivonnaiset hunajakastikkeessa. Nam!


Illalla osallistuimme Joensuun seurakunnan kesämusiikkisarjaan Joensuun kirkossa. Konsertissa esiintyi Duo Ilon eli Sofia Kortelainen, viulu ja Eliana Morretti, piano. Ohjelmassa oli mm. Respigin ja Brahmsin säveliä ja väliajan jälkeen Sibeliuksen Viulukonsertto. Olin niin ihastuksissani Heinäveden konserteista, että tämä vähän kärsi edellisien jälkeen ja jäi jotenkin latteaksi. Silti konserttia oli oikein mukava kuunnella ja iloitsin olla yhdessä kummitytön kanssa.


Joensuu on mukava kesäkaupunki ja kaunis keskustan vesistöineen. Siellä olisi ollut kiva viettää aikaa pitempäänkin, mutta tällä kertaa siihen ei ollut mahdollisuuksia.

Ei kommentteja: