sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

Kutsuvieraana


Mökillä on aikaa. Yksi mukavista huvituksista on kuunnella radiosta Ylen ykkösen ohjelmia. Yleensä kuuntelen paljon musiikkia, kuten Klassista kahteen tai Faunin iltapäivä, mutta myös puheohjelmia on mielenkiintoista seurata. 

Viime päivinä olen kuunnellut Kutsuvieras-sarjaa. Siinä kutsutut kertovat omin sanoin omasta elämästään. 20 kiinnostavaa puheenvuoroa tulossa.

Aloitin Saara Aallon osasta. Se ei paljon erityisiä ajatuksia herättänyt, mutta oli mukava kuulla nuoren henkilön haaveiden toteutumisesta. Maarit Feldt-Ranta kertoi kiitokset ja jäähyväiset, ajatuksia lähestyvästä kuolemasta, joka oli hyvin koskettavaa ja henkilökohtaista. Vedet silmissä kuuntelin. 

Tänään keskityin Jari Sinkkosen ohjelmaan. Hänen koulutuksiinsa olen osallistunut monet kerrat, mutta nyt oli mielenkiintoista kuunnella hänen elämäntarinaansa elävästi ja huumorintajuisesti kerrottuna. Sinkkonen mietiskeli, oliko kaikki sattumaa vai suunnitelmaa, kun niin monet asiat olisivat voineet mennä toisin. Olen kuunnellut myös Sinkkosta ohjelmassa Musiikkia ja mielentiloja. Molemmat hyviä ohjelmia, suosittelen!

On mukavaa, että Areenasta voi kuunnella lähes kaikkea silloin, kun on aikaa ja mielenkiintoa. 

3 kommenttia:

Tita kirjoitti...

Kaiken huippu on, että Jari Sinkkonen on meidän Jussin luokkakaveri Joensuusta. Olivat toukokuun lopussa viettämässä 50v luokkakokousta eli siitä kun pääsivät ylioppilaiksi. Jussi sanoi, että ainoa, jonka tunsi oli Jari, kun oli tiedotusvälineissä hänet nähnyt!

Jaana kirjoitti...

Hauskaa! Kiva, että edes jonkun tuntee vuosikymmenten jälkeen. Jotkut muuttuvat paljonkin, jotkut eivät yhtään!

Jaana kirjoitti...

Ps. Meillä täällä todella viileää heinäkuun säätä: Nytkin mittari näyttää iltapäivällä vain +12,5. Voi teitä onnellisia siellä lämmössä!