torstai 7. toukokuuta 2015

Putkia ja apuvälineitä

                       

Enpä ole ehtinyt kauniita krookuksia ihailla. Mökille olen saapunut iltaisin vasta myöhempään, sillä aika on työpäivän jälkeen hurahtanut äidin luona kuntoutusosastolla vieraillessa ja hänen kotiaan kuntoon laittaessa sekä asioita hoitaessa.

Tänään sain paljon juttuja eteenpäin, kun kunto-ohjaaja kävi kartoittamassa apuvälineiden tarpeen ja samaan iltapäivään osui myös putkimies purkamaan suihkukaapin ja laittamaan uuden suihkun paikoilleen. Maanantaina hän tulee kiinnittämään tukikahvoja seinille ja kun vielä suihkuverho saadaan asennettua, on kylpyhuone valmis.

Huomenna käyn hakemassa apuvälinelainaamosta kahvoja, suihkutuolin, istuinkorotuksia ja sängyn reunaan kiinnitettävän kahvan, joka auttaa ylösnousussa. Eipä tarvinnut itse käydä mitään ostelemassa.  Olen kokenut äidin lonkkaleikkauksen ja kuntoutuksen yhteydessä, että olemme saaneet vain hyvää ja ystävällistä kohtelua, josta olen kovin iloinen. Hyvin toimii vanhusten palvelut ainakin näiltä osin kaupungissamme.

Ihana ilma ollut tänään. Tulin juuri saunasta, olen saanut tuliaisena ihanaa jäätelöä ja ilta-aurinko kultaa maiseman ikkunan takana. Kiireisistä päivistä huolimatta pienet hetket ennen nukkumaan menoa täällä rantamaisemissa, kevään edistymisen ja luonnon seuraaminen ovat muuttaneet hieman stressaavien päivien tunteet aina plussan puolelle iltaan mennessä.

Vaikka ensin tuntuukin asiat kaatuvan niskaan hallitsemattomana kaaoksena, kaikki järjestyy... :=)

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Kaikki järjestyy tavalla tai toisella!
Positiivisella mielellä kaukpaungin hyvästä avusta kuntoutukseen ja kotiasumiseen.

Jaana kirjoitti...

Kun osaisikin olla aina miettimättä ja huolestumatta!