torstai 14. toukokuuta 2015

Sateen sattuessa sateessa


Kaksi vuorokautta on satanut. Vaikka nyt aurinko vähän pilkistää, se ei tarkoita taukoa vedenpaisumuksessa. 

Kuoronjohtajamme sairastui, joten vedin parin tunnin varoitusajalla eilen harjoitukset ja tänään esiintymisen messussa. Mieluusti vain laulaisin, mutta aika usein varajohtajaa tarvitaan. 

Laulut sujuivat hyvin. Mikäs on johtaessa, kun kuorolaiset ovat ihanan positiivisia ja yhteishenki leppoisan mukava! 

Toivottavasti tämä homma ei laajene ensi viikolle. Helluntaina olemme ihan toisella paikkakunnalla laulamassa kevätretkellä ja toivottavasti kuoronjohtajamme on silloin jo remmissä. 

Eilen hoitelin äidin asioita ja tietenkin kastuin moneen otteeseen. Apteekissa ollessani vanha setä tönäisi omallaan autoani. Onneksi ei tullut kuin vaaksan mittainen kumiviiru. Se lähtenee jollain tökötillä pois. Edellispäivänä kiireessä tohelsin itse "läheltä piti"-tilanteen. Onneksi mitään ei sattunut. 

Sateesta huolimatta on ollut ihana viikko töineen ja harrastuksineen. Kevät on tuonut isot hiirenkorvat ja heleän vihreyden ympärillemme. Illalla on vain nautittu sateen ropinasta (juuri maalatuilla!) katoilla. 

Sadepäivänä voi nukkua vaikka useammatkin päiväunet tai kirjoitella blogia tai saunoa tai kuunnella musiikkia... Taidan toteuttaa kaikki!

1 kommentti:

pappilanmummo kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua mökillä.
Pikkuisen on pisarrellut täälläkin mökillä. Sienessä kävimme laihoin saaliin. Vain lähirinteesrtä löytyi korvasieniä.
Sauna lämpiää ja kohta pääsee sinne ja uimaan kymmenasteiseen veteen.