lauantai 9. toukokuuta 2015

Eurooppa-päivä

                    

Liputtaminen on hauskaa! Heti aamulla vetäisin lipun salkoon Eurooppa-päivän kunniaksi. Myöhemmin huomasin, että paljon taajaman tankoja seisoi tyhjänä. Monet taloyhtiöt eivät liputa muuta kuin viralliset liputuspäivät. Euroopan rauhan ja yhtenäisyyden päivän kunniaksi ainakin minusta on kuitenkin hyvä liputtaa, vaikka ei liputtamisesta yhtä paljon iloa saisikaan kuin minä! :=)

Seurakunnan strategiapäivä vastuuryhmien kokouksineen lohmaisi tästä päivästä ison osan. Sen jälkeen kävin katsomassa äitiä ja väänsin papiljoteilla hänelle kampauksen. Hyvä tuli ja varmaan piristi mieltä. Lisäksi poikkesin äidin asunnossa kantamassa puretun suihkukaapin osia autotalliin. Saimme myös antaa tiellä olevan, ylimääräisen pikkusohvan hyötykäyttöön muualle.

Päivä on ollut kolea. Ajattelin mennä haravoimaan, mutta eipä huvita tuulessa ja kylmyydessä. Mökin kattomaalauksetkin on aloitettu ja työ valmistuu lähipäivinä, jos kelit antavat myöden. Kiva, kun pelti saa haalistuneen vihreän tilalle alkuperäisen tumman havun värin.

Nyt tuntuu siltä, että vain laiskottelen lopun illan!

3 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Monenlaista olet kerinnyt taas. Minä olen päivitellyt blogiin vaellusmatkan kuvia lopusta päin alkaen. Ulkona oli kylmä poimia viinimarjan oksista pois ötökkäpalleroita.

Palomino kirjoitti...

Blogissani olisi sulle haaste.

Jaana kirjoitti...

Pappilanmummo: Onnea vaeltajalle maaliin pääsystä! Oli kiva lukea matkapäiväkirjaasi.

Karjakko: Kiitos haasteesta!