lauantai 11. huhtikuuta 2015

Onnea kerrakseen


Aamupäivällä lähdin hakemaan kummityttöä partiotapahtumasta. Olivat naapurikaupungissa siivoamassa (!) varastohallia ja saamillaan rahoilla kustantavat kesäistä Tanskan matkaansa.  Ihan hienoa, että oppivat omalla työllään ansaitsemaan eikä joka ripaleeseen käydä raottamassa vanhempien kukkaronnyörejä. 

Iltapäivällä olimme syömässä ortodoksisen pääsiäisaterian. Oli todella herkullista lammaspaisteineen ja kulitsoineen pashasta nyt puhumattakaan. Taustalla soi ortodoksinen pääsiäismusiikki täydentäen tunnelmaa. Oli maukasta!


Päivä oli mitä ihanin, joten ruokailun jälkeen oli ihan pakko lähteä mökille. Eilen kävin laittamassa ilmalämpöpumpun päälle ja sisällä oli jo 14 astetta, tuvassa enemmänkin. Kuurasin huussin puhtaaksi, vähän haravoin ja sitten vain istuin ulkona auringossa nauttimassa lämpimästä kevätillasta. 

30 kurjen parvi lensi mökin ylitse, joutsenten äänet kuuluivat kauempaa ja hämähäkit kipittivät rappusissa. Ensimmäiset krookukset olivat auki ja palokärki rummutti sarjoja metsän puolella. Nautin niin! Tuli taas tunne, että sekoaa kaikkeen tähän kevään ihanuuteen. 

Millään ei olisi malttanut lähteä rannasta kotiin ajelemaan. Ilta-aurinko paistelee vieläkin. Ihanaa elää kevättä!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Mökillä mahtavaa kun lämmin päivä. Joko jäät ovat lähteneet?
Tuo ortodoksinen pääsiäisateria on ollut kiva kokemus. Aina oppii jotain uutta.

Jaana kirjoitti...

Meillä ei vielä lähde jäät vähään aikaan, ellei nyt ihan kauhea myrsky iske.

Ihana mökkeilyviikonloppu ollut!