sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Haravoimassa


Niin oli päivällä taas kaunis ilma, että muutin suunnitelmia ja lähdin mökille haravoimaan. Alunperin olin ajatellut vieväni äidin äänestämään, mutta sen voi tehdä huonommallakin säällä eli huomenna.

Messun jälkeen söin suussa sulavaa paistia. Kiitos ;=) Maistui niin ihanalta! Syömisen jälkeen pakkasin iltapäiväkahvin mukaan - kylläkin ilman kahvia - ja lähdin rantaan. Meillä jäät ovat vielä sen verran vahvan näköisiä, ettei varmasti viikkoon tapahdu mitään. Olisinpa katsomassa, kun jäät lähtevät!

Haravoin ja välillä luin päivän lehteä auringossa. Jostain syystä oli hieman vetämätön olo. Lieneekö vielä taudin rippeet vaikuttamassa? 

Tämä sunnuntai oli perhosten päivä ja näin sitruunaperhosia useammankin ja yhden suruvaipan. Kauempana lenteli vielä yksi laji, mutta en ehtinyt nähdä, mikä se oli. Parikymmenpäinen kurkiaura otti korkeutta mökin yläpuolella ja kuulin peipposen laulua. Myöhemmin taivas meni pilveen ja tuuli yltyi. Keräilin haravointivehkeet kasaan ja lähdin kotia kohti.

Siivoukset eivät ole mökillä edistyneet yhtään tämän viikonlopun aikana. No, ensi viikonloppuna sitten. Jospa saisin vaikka apulaisia mukaani!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Enpä minäkään mökillä paljoa siivonnut, mutta haravoin niin launataina kuin sunnuntaina ihan kädet kipeiksi. Olen aivan poikki nyt, kun olen ollut ulkona pitkään. Ja ei jäät olleet lähtenbeet meilläkään kokonaan viuelä tänään. Rantaa vain edelleen

Jaana kirjoitti...

Meillä saattaa jäät lähteä tulevana viikonloppuna. Toivottavasti pääsen seuraamaan.