maanantai 3. marraskuuta 2014

Suvikumit telakalle


Nyt on autossa talvirenkaat alla! Olen tainnut aiemmin ne vaihdattaa jo lokakuussa, mutta nyt jostain syystä lipsahti marraskuun puolelle.

Töiden jälkeen ajelin paikalliseen rengasliikkeeseen, jossa renkaani ovat olleet säilytyksessä jo pari vuotta. Todella helppoa ja mukavaa! Puolisen tuntia odottelin ja sitten oli valmista. Viidenkympin hinta on mielestäni erittäin kohtuullinen vaihdosta ja säilytyksestä. Lisäksi päälle tulee ystävällinen palvelu, josta aina saan hyvän mielen.

Ensi keväänä pitääkin sitten ostaa uudet kesärenkaat. Ajattelin, että vanhoilla vielä kesän ajelisin, mutta ei! Sain joitain viikkoja sitten järkähtämättömän tuomion, että keväällä on kaupoille lähdettävä. No, huonoilla renkailla en missään tapauksessa suostu ajamaan, joten asia on aivan selvä.

Viime sunnuntaiaamu oli aika petollinen tällä seudulla. Autoja valui ojiin enemmänkin. Terveisiä vain yhdelle ylöshinatulle!   ;=)   Kiva tunne, kun nyt ei tarvitse säitä seurailla kesärenkailla liukastelun vuoksi.

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Hyvä sinä!
Renkaidenvaihto on edessä vielä täällä.

Jaana kirjoitti...

On se kiva tunne, kun on turvalliset renkaat alla. Toisaalta niiden varaan ei saa liikaa tuudittautua! Tilannenopeus on se tärkein juttu osata!