lauantai 8. marraskuuta 2014

Ulkoilemassa


Harmaa pakkaspäivä ollut tänään. Muutama aste miinuksella, joten lumikin on pysynyt maassa. Rauhallisen aamupäivän jälkeen lähdin kävelylenkille, jolla vierähtikin parisen tuntia. Kävelytiet olivat aika liukkaita, joten koko aikaa ei kovin vauhdikkaasti uskaltanut askeltaa ja jalkoihinsa piti katsella. 

Poikkesin hautausmaalla viemässä isänpäiväkynttilän ja paluumatkalla kaupassa. Asiakkaita tuntui puhuttavan ensimmäiset liukkaat kelit. Jokohan luunmurtumia sairaalassa paikkaillaan?


Yhdessä kohtaa keskellä kävelytieltä seisoi kaikessa rauhassa jonkun kiinteistön paperinkeräyslaatikko. Miten lienee siihen hylätty. Epäilen, että perjantai-illan huumalla ja nuorisolla taitaa olla sormensa pelissä. Toivottavasti taloyhtiö löytää omansa ja korjaa talteen ennen kuin laatikko rikotaan. 

Rauhallinen lauantai on kääntynyt iltaan. Nukuin kävelylenkin jälkeen pitkät päiväunet, jotka tulivat ihan tarpeeseen. Puhelimessa olen viettänyt aikaa tänään useammankin tunnin :=) mutta se on ollut vain mukavaa. Nyt nautiskelen musiikista, kynttilöistä ja sukan kutomisesta. 

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Mukava lauantai! Lunta on jo ihan sopivasti kauniiseen katselemiseen. Liukkaus ei ole kiva juttu kuitenkaan.

Jaana kirjoitti...

Nyt sunnuntaina kaikki kauneus on muuttunut loskaksi!