tiistai 18. marraskuuta 2014

Hyvää palvelua

Kävin eilen pesettämässä auton. Nuori neitonen kassalla kertoi reippaasti, kuinka monta autoa on ennen minua. Sitten hän ojensi kätensä ja otti avaimet. "Onpa hyvää palvelua", ajattelin ja päätin juoda kahvit odotellessani.


Otin ison kahvin ja leivonnaisen. Ne maksoivat 2,70. Siis 2 euroa ja 70 senttiä! En ollut uskoa korviani. Päivittelinkin myyjälle edullista hintaa ja hän otti kiitokset hymyillen vastaan. 

Muut asiakkaat olivat miehiä. Luin lehteä ja kuuntelin toisella korvalla heidän juttujaan. Juuri ilmestynyt paikallinen joululehti puhututti, samoin edelliset automerkit sekä vanhat rakennukset. Aika ei tullut pitkäksi ja auto peseytyi ihan huomaamatta. 

Oli todella kiva autonpesureissu! Päätin jatkossakin asioida kyseisellä huoltamolla ihan vain palvelun vuoksi. Tässä Tee se itse - maailmassa tuntuu välillä todella mukavalta saada hyvää palvelua - ja hyvä mieli. 

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Hyvä palvelu tuo asiakkaita ja ilahduttaa näin molemmin puolin.
Ja auto on taas puhdas!
Meidän pojalla olikin autonpesufirma Helsingissä, mutta myi pois joku aika sitten...

Jaana kirjoitti...

Toivottavasti auto myös säilyisi puhtaana jonkin aikaa. Nämä syysilmat ovat niin vaihtelevia, että koskaan ei tiedä, ajoittuuko pesu oikeaan jaksoon.