sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Juhlaa ja tallustelua


Aurinkoisessa säässä vietettiin seurakuntamme kahden uuden kanttorin virkaan asettamista ja siunaamista. Toinen tuli meille vakituiseksi, toinen kolmen vuoden sijaisuuteen oman kanttorimme lähetystyöjakson ajaksi. Molemmat siis saamme pitää pitkään, toivottavasti! Viimeiset vuodet ovatkin olleet aika vauhdikkaita, kun toinen kanttori on ollut isyys- ja vanhempainlomalla sekä vuorotteluvapaalla.

Minulla oli viimeinen kuoronjohtajan sijaistaminen tänään juhlamessussa. Ihan jo kaipaan rivikuorolaisena laulamista. Vuosi on hujahtanut joko kokoaikaisena johtajana tai sitten useampien viikkojen pätkissä sairaslomien ym. vuoksi.

Juhlinnan jälkeen lähdin katsomaan Emman lentopallopelejä. Joukkue on kehittynyt huimasti ja voitti kaikki pelinsä turnauksessa. Oli kiva katsoa 12-vuotiaiden intoa ja kannustavan valmentajan työtä.

Iltapäivällä lähdin vielä mökille. Pysähdyin matkan varrella ottamaan kuvia ihanassa säässä. Tallustelin ratapolkua ja kuvasin kaislikkoa sekä kumossa olevia veneitä. Oli mukava kävellä pikkupakkasessa.



Mökin tielläkin hylkäsin autoni puoliväliin tietä ja kävelin loppumatkan. Mökillä oli kaikki hyvin eikä viime sunnuntain myrskykään ollut kaatanut puita. Lankomiehen veneen pressutkin olivat tukevasti paikoillaan. Nautin niin kävelystä raittiissa ilmassa, kun monta viikkoa vaivannut flunssa ja heikko olo oli tipotiessään.

Huomenna taas arjen aherruksiin, mutta ei harmita yhtään. Adventtiaika ja joulu tulossa, joita niin rakastan!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Mukavaa, kun olet päässyt ulkoilemaan. Mökillä on hyvä käydä välillä tarkistuskäynneillä.

Jaana kirjoitti...

Onhan se kiva, kun kaikki on mökillä ok. Kohta lumien tultua minulla tulee pieni tauko mökillä käymisessä, sillä aurautan tien vasta talvilomaksi helmikuun lopussa.