keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Pyykkiä ja purkamista

                  
Kotona ollaan taas! Mukavaa matkailla uusissa ympyröissä, mutta aina on yhtä kivaa palata kotiin.

Tämä päivä kului kaupunkikodissa pyykkiä pesten ja asioita hoitaen. Pyykkiä oli sen verran paljon, että laitoin muutaman lakanan olkkariin kuivamaan, kun pesuhuoneeseen ei enää mahtunut.

Päivään kuului myös uuden kännykän käyttöönotto. Uh, kuinka uuvuttavaa se aina on. Kysellään jos vaikka mitä ja salasanoja saa laitella vähän väliä. Onneksi kaikki onnistui ja hyvin vehje nyt toimii. Kyllä on mukavaa, kun vanhat tiedot tulevat "pilvestä" uuteen puhelimeen, eikä tarvitse esim. puhelinnumeroita näpytellä uudelleen, kuten ennen vanhaan tehtiin.

Ilta on kulunut laukkuja purkaessa ja tavaroita paikalleen laitellessa. Mielessä on pyörinyt matkalla koetut asiat. Niistä mukavimpia muistoja ovat lukuisat konsertit, joissa mieli lepääntyi, uudet tuttavuudet sekä kiireettömät päivät, jolloin tehtiin, mitä mieleen juolahti unohtamatta hyvää ruokaa. 

Huomenna odottaa mökkipihan siistiminen. Ruohot ovat matkan aikana villiintyneet...

2 kommenttia:

Maisakaisa kirjoitti...

Kotiin tulossa on jotakin erityistä - niin mukavaa kuin onkin olla reissussa tai maalla. Pyykkipäiväkin on niin kesäinen ajatus, ettei se edes rasita.
Ajattelen, että sitä taas työvuoden jaksaa, kun on saanut olla pitkään poissa arkikuvioista ja -rutiineista. Onneksi vielä kuitenkin on hiukan lomaa jäljellä - ja jos Luoja suo, niin lämpimämpiä säitäkin. Mukavaa loppulomaa! ☀️

Jaana kirjoitti...

Minä olen aina pitänyt pyykinpesusta. Kiitos loman toivotuksista, samoin Sinulle! Meillä alkaa työt jo 8.8. Onneksi on viikon syysloma ja pitkä joululoma.