torstai 30. elokuuta 2012

Kynttiläjuhlat






Kerrostalossamme pidettiin tänään pihajuhlat kesän päättäjäisinä. Puuhanaiset olivat panneet parastaan ja väkeä kertyi nyyttäriperiaatteella kolmattakymmentä henkeä. Hyvä saldo, sillä meitä taitaa olla kaiken kaikkiaan noin 40 asukasta. Pihapöydät notkuivat jos jonkinlaisesta herkusta, grilli tirisi makkaroita, kynttilöitä oli joka puolella pihaa ja musiikistakin nautimme.



Pääasia oli kuitenkin toistemme tapaaminen ja seurustelu. Monta uutta kasvoa muuttui tutuiksi ja vanhojen naapureiden kanssa juteltiin kesän kuulumiset. Lehtinainenkin oli eksynyt paikalle ottamaan kuvia ja haastattelemaan läsnäolijoita. Juttu tulee seuraavaan paikallislehteen.



Kiva, että joku keksi kutsua asukkaat kokoon. Suurin osa oli vanhempaa väkeä, mutta oli meitä nuorempiakin. (Minä taisin olla se kuopus, hih-hih!) Puheensorinasta päätellen viihdyttiin hyvin, mutta kaikkea tarjottavaa emme kyllä jaksaneet ahmia, vaikka kuinka yritimme.



Minulla oli todella kiire päivä, mutta en katunut yhtään, että jäin vielä juhlimaan. Olin tosin ensimmäisten poistuvien joukossa, sillä tulin vielä tänne mökille 30 km päähän yöksi. Kuinkahan myöhään pihalla kynttilöistä nautittiin?



Ei kommentteja: