maanantai 27. maaliskuuta 2017

Plumpsis!


Kummityttö tuli tänään kyläilemään. Yo-kirjoitukset ovat ohi, joten herkuttelimme urakan päättymisen johdosta ja juttelimme mukavia.


Samalla kyselin kummitytöltä neuvoja uuden kännykän hankkimisessa. Pitäydyn vanhassa merkissä, mutta mietimme mallia. Sitten tapahtuikin hupsuja:

Pyörittelin kesken kahvittelun kummityttöni kännykkää kädessäni, sillä mietin näytön kokoa. Yhtäkkiä kännykkä lipesi ja putosi suoraan kahvikuppiini, jossa oli vielä jonkin verran kahvia jäljellä. Salamana sain puhelimen kuitenkin ongittua pois ja kuivattelimme roiskeet. Onneksi kahvia oli enemmän pöydällä kuin kännykässä! Puhelimelle ei käynyt kuinkaan. Lähellä kuitenkin oli, ettenkö olisi joutunut hankkimaan uutta kaksin kappalein.

Kaikkea sitä sattuu ;=) ... minulle!

3 kommenttia:

Blyygi Blumsteri kirjoitti...

Ei kannata juoda kahvia, se on vaarallista. Parempi olisi juoda teetä, niin ei käy tällaisia sattumuksia ;)

Tita kirjoitti...

Jos kappale on upotettu nesteeseen, neste kohdistaa kappaleeseen ylöspäin työntävän voiman, joka on yhtä suuri kuin kappaleen syrjäyttämän nestemäärän paino (Arkhimedes). Siksi suurin osa nesteestä oli muualla kuin kupissa, koska laidat olivat niin matalat, että neste tyrskähti muille maille eli pöydälle!

Jaana kirjoitti...

Blyygi Blumsteri: Kyllä se kahvihetki iltapäivällä vaan on niin erilainen kuin teehetki! Viis kännyköistä!!!

Tita: Hyvin muistat fysiikan tuntien opit! ;=)