sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Loman päätös


Eilen käytiin mökillä. Päivä oli pilvinen, mutta muuten sää oli mukava. Mökin rinteessä ei ollut juuri laisinkaan lunta, tasaisilla paikoilla hieman. En muista näin vähälumista talvea meillä päin, mutta vielähän sitä lunta ehtii tulla.


Paistoimme makkaraa ja joimme päälle termarista kahvit. Kylläpä maistuikin hyvältä! Kaikki oli mökillä kunnossa ja oli mukava käydä siellä pitkästä aikaa.

 Tänään aamupalan jälkeen lähdettiin ihanassa auringonpaisteessa jäälle kävelemään. Ihmiset ajoivat siellä polkupyörillä tai potkuttelivat kelkoilla, kun lunta ei ollut jään päällä juuri ollenkaan. Kävelläkin oli tosi helppoa, varsinkin jos jalassa oli nastakengät. Aurinko lämmitti ja oli suloista saaren kupeessa paistatella päivää. Vahvasti tuntui keväältä.


Kävelyretken jälkeen olin messussa, joka meillä oli poikkeuksellisesti vasta iltapäivällä. Sen jälkeen ryhdyimme tekemään lounasta: peruna-bataattimuusia, pippuripihviä, timjami-hunajaporkkanoita ja kreikkalaistyyppistä salaattia. Maistuipa hyvältä!


Ruokailun jälkeen seurattiin Lahden kisojen kuninkuusmatkaa. Hyvä, Matti Heikkinen! Hieno hiihto kisojen viimeisenä päivänä.

Huomenna on paluu arkeen. Tuntuu kivalta ajatella, että olemme keväässä ja valo on hurjasti lisääntynyt viime viikkojen aikana. Taas on yhdestä talvesta selvitty, josta suuresti iloitsen!

3 kommenttia:

Blyygi Blumsteri kirjoitti...

Onpas teillä mökillä keväisen näköistä!

pappilanmummo kirjoitti...

Mökki melkein kaipaa jo seuraa - kevät tulee ennen kuin huomataankaan.
Kiva päivä teillä ja sai juhlia pronssiakin.

Jaana kirjoitti...

Blyygi Blumsteri: Itsekin ihmettelin! Jos olisi vielä aurinko paistanut...

Pappilanmummo: Olen niin nauttinut valon lisääntymisestä ja aurinkoisista päivistä.