maanantai 27. helmikuuta 2017

Sata asiaa


Rentouttavan viikonlopun jälkeen olen tänään kotiin tultuani hoitanut kaiken maailman asioita, jotka ovat roikkuneet jo viikkokausia mielessä.

Sain tilattua loppuviikolle auton katsastuksen. On se hyvä, että katsastusfirmat lähettävät asiasta muistutuksia. Minulla ei olisi varmaan muuten ollut aavistustakaan, että moinen homma pitää alkukevään aikana hoitaa. Yleensä mainokset vain ärsyttävät, mutta tämä tuli tarpeeseen. Nyt lomalla on aikaa hoitaa katsastuskin kuntoon.

Soitin myös terveyskeskukseen ja sain sovittua kilpirauhaslääkityksen kontrollit. Vaati kyllä sitkeitä soittoja ja puhelimessa vierähti kosolti aikaa, mutta lopputulos oli ok.

Pankissakin juoksin hoitamassa kuolinpesän asioita - taas kerran. Onneksi nyt meni kaikki putkeen ja tarvittavat paperitkin olivat mukana. Jospa ei vähään aikaan tarvitsisi näistä asioista huolehtia.

Puheluiden välillä arvostelin kuudesluokkalaisten uskonnon esseet. Lomalla on pakko välillä tehdä töitäkin.

Mukava asia oli ystävän tapaaminen kahvilassa. Joimme oikein kakkukahvit ja paransimme maailmaa pitkän tovin, kun kummatkin olimme lomapäivää viettämässä eikä ollut kiirettä mihinkään.

Nyt olen lähdössä ystävän luo syömään ja yökyläilemään. Tiedän, että vastassa on ihanaa ruokaa ja rentoa oleilua - kuten lomalaiselle sopiikin. Huomenna seurataan Lahden kisoja.

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Kivaa kisaviikkoa!Ja lomaa!
Kisoja seurataan meilläkin - tosin vai radiosta tai TV:stä. Vielä emme ole lippuja hankkineet. Ehkä pistaydymme torilla jokunen päivä katsastelemassa palkintojenjakoa tms.

Jaana kirjoitti...

Täälläkin seurataan kisoja vain TV:stä, sillä viime aikoina on tullut reissattua sen verran paljon, ettei nyt jaksa lähteä paikan päälle kisoja katsomaan.